Citate Audio Romana - Spaniola Traduse Audio pt4

Invata Cuvinte din Limba Spaniola cu Citate inspirationale Traduse din Spaniola in Romana partea 4. Pronuntie Audio pentru Incepatori.

Pentru a obține adevăratul succes, pune-ți aceste patru întrebări: De ce? De ce nu? De ce nu eu? De ce nu acum? (James Allen)

Am învățat să zburăm ca păsările, să înotăm ca peștii, dar nu am învățat arta de a trăi împreună, ca frații. (Martin Luther King)

Preferați, printre prieteni, nu doar pe cei care se întristează la știrea oricărei nenorociri a voastră, ci mai ales pe cei care în prosperitatea voastră nu vă invidiază. (Socrate)

A fi pregătit este important, a ști să aștepți este chiar mai important, dar a profita de momentul potrivit este cheia vieții. (Arthur Schnitzler)

Nu există amintire pe care timpul să nu o șteargă sau durere pe care moartea să nu o încheie. (Miguel de Cervantes)

Cea mai mare piedică a vieții este așteptarea de mâine și pierderea zilei de astăzi. (Lucius Annaeus Seneca)

Cea mai proastă modalitate de a simți lipsa cuiva este să stai lângă el și să știi că nu îl vei putea avea niciodată. (Gabriel García Márquez)

Para obtener el éxito verdadero hágase estas cuatro preguntas: ¿Por qué? ¿Por qué no? ¿Por qué no yo? ¿Por qué no ahora?. (James Allen)

Hemos aprendido a volar como los pájaros, a nadar como los peces, pero no hemos aprendido el arte de vivir juntos, como hermanos. (Martin Luther King)

Preferid, entre los amigos, no sólo a aquellos que se entristecen con la noticia de cualquier desventura vuestra, sino más aún a los que en vuestra prosperidad no os envidian. (Sócrates)

Estar preparado es importante, saber esperar lo es aún más, pero aprovechar el momento adecuado es la clave de la vida. (Arthur Schnitzler)

No hay recuerdo que el tiempo no borre ni pena que la muerte no acabe. (Miguel de Cervantes)

La mayor rémora de la vida es la espera del mañana y la pérdida del día de hoy. (Lucio Anneo Séneca)

La peor forma de extrañar a alguien es estar sentado a su lado y saber que nunca lo podrás tener. (Gabriel García Márquez)

Mai nouă Mai veche
Participați la conversație (0)
Trimiteți un comentariu
comment url